Brokkoli - Matvarer alle dietter bør inneholde

Skal du ned i vekt, holde vekten i sjakk eller bare leve sunt, så trenger du sunne og gode matvarer. Jeg publiserer ni artikler om matvarer alle dietter bør inneholde. I dag: Brokkoli.


Brokkoli er en av få grønnsaker som inneholder alle de ni essensielle aminosyrene. Når det er sagt er viktig å presisere at selv om brokkoli har alle, så er det ikke nok til å erstatte inntaket av protein fra animalske kilder. Brokkoli inneholder mer vitamin C enn appelsin, og har så høyt innhold av antioksidanter at det hjelper både immunforsvaret ditt og musklene til å vokse. Brokkoli inneholder også viktige fytokjemikalier, som har egenskaper som antiøstrogen, som minker østrogenmengden, øker testosteronet og hjelper kroppen å kjempe mot lagring av fett.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

René Kongsvoll

René Kongsvoll

34, Oslo

Dette er en blogg om ren mat og fornuftig trening. Jeg selger ikke webcoaching eller kostholds-veiledning. Spar pengene dine (ikke kast dem bort på andre enn meg heller), men bruk gjerne bloggen til å gi noen tips på veien mot bedre helse. Instagram: renekongsvoll Twitter: renekongsvoll

Kategorier

Arkiv

hits